Discussion Forums - Questions about PaperBackSwap Questions about PaperBackSwap

Topic: CHANGING LINE SPACING IN THE EDITOR ON BAZAAR

Club rule - Please, if you cannot be courteous and respectful, do not post in this forum.
  Unlock Forum posting with Annual Membership.
Subject: CHANGING LINE SPACING IN THE EDITOR ON BAZAAR
Date Posted: 8/19/2009 10:41 AM ET
Member Since: 6/9/2007
Posts: 1,712
Back To Top

Hi, the default on the Bazaar editor seems to be double space.  Could someone tell me how to change it to a single line space?  I really appreciate all of the help.  Thanks again.  Jack

JACK C. (jconn92534)

Date Posted: 8/19/2009 10:44 AM ET
Member Since: 2/19/2009
Posts: 692
Back To Top

I'm on IE8. I use "shift" + "enter" to get single spacing.

Subject: : CHANGING LINE SPACING IN THE EDITOR ON BAZAAR
Date Posted: 8/19/2009 1:08 PM ET
Member Since: 6/9/2007
Posts: 1,712
Back To Top

Hi, Christina, I tried the "shift" + "enter" but it didn't accomlished what I wanted.  It only added an additional line space between the text.  What I need is a way to type the text as single lines.  Any other thoughts on this problem?  Thank you, Jack

JACK C. (jconn92534)

Date Posted: 8/19/2009 1:13 PM ET
Member Since: 2/19/2009
Posts: 692
Back To Top

Hmmm. Maybe I don't understand the question. I am going to hit shift/enter now.
Now I am starting a new line that is single spaced. If I only hit enter now.

I get double spacing. 

If I want to list several books, single spaced, I hit shift/enter after typing each name:

A book
B book
C book
etc. 

If this is not your question, I defer to someone else to answer it. Or, possibly your browser works differently.



Last Edited on: 8/19/09 5:25 PM ET - Total times edited: 3
Date Posted: 8/19/2009 2:14 PM ET
Member Since: 1/30/2009
Posts: 5,696
Back To Top

Let me see:
Yup.  I'm on the most recent version of firefox and shift/enter works for me, too.

ETA - Just to be super clear, press the shift key, and as you continue to hold down the shift key, hit return/enter.



Last Edited on: 8/19/09 2:17 PM ET - Total times edited: 1
Date Posted: 8/19/2009 4:42 PM ET
Member Since: 4/6/2008
Posts: 1,036
Back To Top

I have been wondering why mine was double spacing, also. I am going to give it a try.

 

 

Date Posted: 8/19/2009 7:44 PM ET
Member Since: 5/14/2009
Posts: 6,852
Back To Top

When you press shift +Enter (which also works for me) your cursor should be at the end of this line (shift+enter)
then it is single if I just press enter then it is  double and then single after that!.  Also if you are using safari it has it own problems and it is referenced in the help docs - Macintosh/Safari users, please read this! - it is under quick tops. 

Subject: CHANGING LINE SPACING
Date Posted: 8/19/2009 10:22 PM ET
Member Since: 6/9/2007
Posts: 1,712
Back To Top

Thank you to everyone, I appreciate each person's  input, I think I can get the editing done now.  Thanks again.  Jack