Search - Forca e Intelegjences Spirituale: 10 meyra si ta kapesh gjenialitetin tuaj shpirteror

Forca e Intelegjences Spirituale: 10 meyra si ta kapesh gjenialitetin tuaj shpirteror
Forca e Intelegjences Spirituale 10 meyra si ta kapesh gjenialitetin tuaj shpirteror
Author: Tony Buzan
"Forca e Inteligjiences Spirituale," ju mundeson qe te mesoni nga njerezit spiritualisht me te medhenj te te gjitha koheve, nga Buda deri tek Muhamedi, po ashtu edhe nga ata te diteve te sotme si Dalai Lama. Nese mund ta hartoni vizionin tuag, ju me te vertete mund ta beni veten me te spikatur, dhe: — * Te bashkoheni me thelle me boten perreth ju...  more »
ISBN: 389422
Publication Date: 2001
Pages: 189
Rating:
  ?

0 stars, based on 0 rating
Publisher: Elta BS & Artini
Book Type: Paperback
Members Wishing: 0
Reviews: Write a Review


Genres: