Discussion Forums - Questions about PaperBackSwap Questions about PaperBackSwap

Topic: How do you format your posts(answered my own ?)

Club rule - Please, if you cannot be courteous and respectful, do not post in this forum.
  Unlock Forum posting with Annual Membership.
Subject: How do you format your posts(answered my own ?)
Date Posted: 4/9/2008 9:25 AM ET
Member Since: 4/3/2008
Posts: 541
Back To Top
I see other people's posts and they have lists that actually look like lists, they have bolded text, etc. My posts are all run together. Is there a guide to formatting your posts anywhere?

Last Edited on: 4/9/08 12:02 PM ET - Total times edited: 1
Cathy A. (Cathy) - ,
Date Posted: 4/9/2008 11:38 AM ET
Member Since: 12/27/2005
Posts: 4,142
Back To Top

The edit box has a row if icons just above the text box. They do bold, italic, underline, strikeout; pasting from various other apps; numbered lists, bulleted lists, indenting and linking.

Date Posted: 4/9/2008 11:49 AM ET
Member Since: 4/3/2008
Posts: 541
Back To Top
I don't have that. I did a test and I can bold things with html code, but the blank row code doesn't work and I still don't know how to get more than one paragraph. It looks fine in the edit window, but when it hits the message board it's all run together. Please help!

Last Edited on: 4/9/08 11:56 AM ET - Total times edited: 1
Date Posted: 4/9/2008 2:43 PM ET
Member Since: 10/26/2007
Posts: 1,140
Back To Top

Chris - is there an arrow right above the text box?  If so, click on it and you should have th bold, italic, underline, etc. icons.  I think yours may be hidden.

Cathy A. (Cathy) - ,
Date Posted: 4/9/2008 4:13 PM ET
Member Since: 12/27/2005
Posts: 4,142
Back To Top

You may have a more limited editor in some browsers as well. Are you on a Mac or Windows? and what browser are you using?

Subject: Me too
Date Posted: 4/21/2008 3:52 PM ET
Member Since: 2/3/2008
Posts: 32
Back To Top
I'm having the same problem. I'm using a Mac with Safari. Is this the problem? There is no arrow and no icons above my text box.
Date Posted: 4/22/2008 12:42 PM ET
Member Since: 8/26/2006
Posts: 9,337
Back To Top

Give Firefox a try

Subject: Well, that seems to work
Date Posted: 4/22/2008 1:02 PM ET
Member Since: 2/3/2008
Posts: 32
Back To Top

Mozilla, actually. Is that the same (or an earlier version) of Firefox? That's a rhetorical question.

It is a bit annoying, though, to have to switch to a different browser, and I've got all my bookmarks, etc. set up on Safari, but I guess I don't have a lot of choice if I want to have coherent posts.

 

Date Posted: 4/22/2008 6:25 PM ET
Member Since: 4/3/2008
Posts: 541
Back To Top
If you want to keep using Safari, you can use the brackets <> with a P inside, and it will show up as a new line.

Still kind of annoying, but for me it's less annoying than having a new browser to set up just for this website.

You can also use b for bold, u for underline, i for italics, and strike for strikethrough. If you use any of these, though you have to do another code (same brackets) with the same letter after the / in order to "turn it off".

Last Edited on: 4/22/08 6:26 PM ET - Total times edited: 1

Subject: Thanks
Date Posted: 4/22/2008 8:03 PM ET
Member Since: 2/3/2008
Posts: 32
Back To Top
I knew the bold & italic, but not the paragraph, which is really the one I needed. Should've figured it would be a P - duh. :)