Discussion Forums - Questions about PaperBackSwap Questions about PaperBackSwap

Topic: forums acting up?

Club rule - Please, if you cannot be courteous and respectful, do not post in this forum.
  Unlock Forum posting with Annual Membership.
Subject: forums acting up?
Date Posted: 8/7/2007 11:39 AM ET
Member Since: 2/13/2007
Posts: 8,411
Back To Top

I'm having trouble with viewing the text in the forums.  I see the topics, click on it, and I get the top of the page and the start of the blue border with nothing underneath.  I restarted my computer, and once in a while I can see the posts.  Refresh only works sporadically.  Anyone else having this problem?

Date Posted: 8/7/2007 11:40 AM ET
Member Since: 2/14/2006
Posts: 77
Back To Top

I thought it was just me, but I'm having the same problem.  I click to read a topic and only part of the page is there.  Refresh didn't work either. 

 

Date Posted: 8/7/2007 11:40 AM ET
Member Since: 1/14/2007
Posts: 16,537
Back To Top

Yes, I had the same problem. However, PBS was down for a time this morning, and I'm sure it has something to do with that. The website has had problems for two days now. I'm sure they're working on it.

Date Posted: 8/7/2007 11:48 AM ET
Member Since: 1/14/2007
Posts: 16,537
Back To Top

What Mary and Cindy described above is STILL happening!  I expect the site to go down again unfortunately.

Date Posted: 8/7/2007 11:49 AM ET
Member Since: 11/27/2006
Posts: 1,768
Back To Top

I sure hope it is fixed soon. I am going through PBS withdrawl!



Last Edited on: 8/7/07 11:52 AM ET - Total times edited: 1
Date Posted: 8/7/2007 11:51 AM ET
Member Since: 5/29/2007
Posts: 13,347
Back To Top


Last Edited on: 1/18/09 10:43 AM ET - Total times edited: 1
Date Posted: 8/7/2007 12:08 PM ET
Member Since: 2/13/2007
Posts: 8,411
Back To Top

I'm glad I not the only one!  Misery loves company :)

Date Posted: 8/7/2007 12:11 PM ET
Member Since: 6/11/2005
Posts: 33
Back To Top

Yes!!  Thought it was just my main computer, as it's been acting squirrelly!  Refresh works every other time or so for me.

Date Posted: 8/7/2007 12:13 PM ET
Member Since: 1/8/2007
Posts: 8,139
Back To Top

Same problem here. Refresh works sometimes, but there's no real pattern to it. It almost seems random.

Date Posted: 8/7/2007 12:41 PM ET
Member Since: 3/6/2006
Posts: 3,070
Back To Top
Ditto for me. I've been tring Safari as a browser since I was having so many problems on Firefox. I can now see my wishlist but when looking at my wish and reminder lists half the book covers are showing up as the blue,"no image available" deal. This gets weirder by the minute.

Last Edited on: 8/7/07 12:48 PM ET - Total times edited: 1
Date Posted: 8/7/2007 12:50 PM ET
Member Since: 8/18/2005
Posts: 7,977
Back To Top


Last Edited on: 7/26/09 6:08 PM ET - Total times edited: 1
L. G. (L)
Date Posted: 8/7/2007 1:32 PM ET
Member Since: 9/5/2005
Posts: 12,412
Back To Top

Yep - same here.

Date Posted: 8/7/2007 1:45 PM ET
Member Since: 1/11/2007
Posts: 1,534
Back To Top

Same here.

Date Posted: 8/7/2007 2:00 PM ET
Member Since: 3/12/2007
Posts: 6,711
Back To Top

Very much the same here............

Date Posted: 8/7/2007 3:38 PM ET
Member Since: 6/8/2007
Posts: 793
Back To Top
I have been having the same problem all day. If I go to another page and then come back it is usually fine.
Date Posted: 8/7/2007 4:29 PM ET
Member Since: 3/1/2007
Posts: 1,883
Back To Top

It's doing it for me as well. Started for me last night. I hope it gets fixed soon. I need my PBS! :)

Date Posted: 8/7/2007 4:44 PM ET
Member Since: 1/14/2007
Posts: 16,537
Back To Top

Forums still acting up.....can't see the second posting; just a slight blue screen below the first.

Date Posted: 8/7/2007 5:16 PM ET
Member Since: 4/23/2005
Posts: 378
Back To Top

It's happening to me as well.  I switched from IE to Firefox and it's happening in both browsers.  it will show up sometimes if you keep clicking back and forth on the forum topics.

Bast -
Date Posted: 8/7/2007 5:31 PM ET
Member Since: 6/4/2006
Posts: 547
Back To Top

Ditto. Sigh. :)

Date Posted: 8/7/2007 5:54 PM ET
Member Since: 10/9/2006
Posts: 574
Back To Top

Me too. Also, it caused my browser to freeze earlier. I had to restart it.

Date Posted: 8/7/2007 6:28 PM ET
Member Since: 7/7/2007
Posts: 4,815
Back To Top

Oh, good, I was about to ask if it were only me having trouble accessing the site in general, or if it just chooses to take itself online when I try to edit my assigned review titles at 3am :-)

FWIW, I use SeaMonkey, and am also having the "blue-no-image-sign-but-there-really-is-an-image-in-the-record-ha-ha" syndrome as well.