Discussion Forums - Questions about PaperBackSwap Questions about PaperBackSwap

Topic: Postage question

Club rule - Please, if you cannot be courteous and respectful, do not post in this forum.
  Unlock Forum posting with Annual Membership.
Subject: Postage question
Date Posted: 9/22/2007 1:04 PM ET
Member Since: 3/6/2006
Posts: 3,070
Back To Top

Is there any way to tweak something?  I posted 2 books to another member's wishlist.  It comes up in my account as two separate transactions.  I do plan on mailing these together, why when I print the label, won't it just give me total weight/total postage needed for both books together?  Is this something that can be worked on?  Gotta go to the p.o now.  No, I have no scale and have no $ for a scale.

Date Posted: 9/22/2007 1:15 PM ET
Member Since: 5/5/2005
Posts: 1,309
Back To Top

f you are having the PO weigh the books it's a non-issue because they will tell you how much it costs.  It would only be an issue if you were trying to use the pre-printed postage system.



Last Edited on: 9/22/07 1:15 PM ET - Total times edited: 1
Date Posted: 9/22/2007 1:34 PM ET
Member Since: 3/6/2006
Posts: 3,070
Back To Top

That's why it's an issue, because I was wanting to use the PBS system so I would not have to go to the P.O.

Date Posted: 9/22/2007 1:43 PM ET
Member Since: 7/2/2007
Posts: 465
Back To Top

Can you not pull up both labels, note the estimated weight of each separate book, add them, then enter that number into the weight field on just one of the labels?  If you're using DC, you'd only pay for tracking/quick credit on one book, but you could mail them both together.

Date Posted: 9/22/2007 3:30 PM ET
Member Since: 5/5/2005
Posts: 1,309
Back To Top

This happened to me th eother day when I tried using the new postage feature.  I ended up doing them seperately because my scale needed a battery and I couldn't weigh it.  You could try the suggestion Natasha gave you but if you don't have a scale you might not want to because the wieght may be off.

Date Posted: 9/22/2007 3:42 PM ET
Member Since: 3/6/2006
Posts: 3,070
Back To Top

Thanks I will try that next time.  Now, I've had 2 books ordered by the same person, haven't had an order since you could do PBS postage.  Is there not an option to just print postage only...is it  only postage+DC , DC, or nothing at all?

Date Posted: 9/22/2007 4:05 PM ET
Member Since: 8/16/2007
Posts: 15,184
Back To Top

Printable postage from any source must have DC.